PASSAR BAROE

PASSAR BAROE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 749 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Passar Baroe. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 18:39 Was groot fan, maar viel erg tegen deze keer. Ranzige cocos in de tjendol, pindasaus die niet smaakt (ben beter gewend, verser). Rundvlees dat koud was (de rest was wel warm). Soto kon ook niet bekoren. Heel jammer. Bezorging, laat maar vriendelijk.
26 jun 2022 om 9:54 Eten niets om te klagen. Bezorgster is lief en vrolijk. Dit doet me denken aan mezelf vroeger. Je ziet dat dit mensen zijn die werken voor hun geld. En dat merk je ook aan het eten.
13 jun 2022 om 21:29 Eten was lekker en warm. Vriendelijke bezorgster.. Wij blijven bestellen..
6 jun 2022 om 20:39 Prima eten, keurig op tijd. Vriendelijke mensen
1 jun 2022 om 20:24 Was heerlijk
30 mei 2022 om 15:23 Super snelle bezorging en vriendelijke dame. Heerlijk gegeten ook
30 mei 2022 om 1:36 Meest smerige bakje kots vreten, de stank niet te harden! Niet alleen is de portie schandalig miezerig voor de prijs die er voor betaald, je belandt gegarandeerd in het ziekenhuis!! Beste mensen kijk aub uit en blijf ver weg van deze toko!
27 mei 2022 om 9:26 was goed warm zelfs heet en heerlijk eten. en bezorger maakte een compliment over onze nieuwe stoep , zo leuk toppie gewoon aardige mensen .
23 mei 2022 om 20:59 Erg goed! Rijsttafel besteld en nog een paar heerlijke gerechter er bij. Makreel is echt ongeëvenaard goed. Alle producten vers (gado gado top!) en mooi bereid… aanrader!
23 mei 2022 om 8:46 Zoals ik eerder schreef, voor herhaling vatbaar. Het was bezorgd binnen 45 min. Terwijl langer dan 1 uur was aangegeven. Dus daar waren we blij mee!!! Lieve, respectvolle bezorgster!!! Tot volgend x :)
23 mei 2022 om 8:39 Erg prijzig voor weinig vlees en veel water/saus.
17 mei 2022 om 9:02 Exact op tijd bezorgd, heerlijk eten en alles was echt warm (bijna heet). Fantastisch en echt een aanrader!